Influenzavaccination og Pneumokok vaccine 2021/2022

                                  ”INFLUENZAVACCINATION” 

 

Der holdes ikke “åben hus” pga.Corona virus. Det er muligt at bestille tid på de nævnte dage, hvor det kun er muligt at blive vaccineret, eller man bestilling en almindelig tid. Har man en tid i anden anledning i lægehuset, er det selvfølgelige muligt at blive vaccineret i forbindelse med denne.

Tirsdag, torsdag og fredag er det muligt at blive vaccineret i mellem kl.9.30 til kl.10.00, der skal dog bestilles tid til dette.

                

Tilbuddet om gratis vaccination mod sæsoninfluenza omfatter i år personer på 65 år eller derover, kronisk syge under 65 år efter en lægelig vurdering, svært overvægtige med BMI over 35, samt gravide i 2. og 3. trimester. I særlige tilfælde tilbydes vaccination også til husstandskontakter til svært immunsupprimerede. Derudover tilbydes førtidspensionister gratis influenzavaccination.
Ordningen træder i kraft den 1. Oktober og vaccinationen skal foretages inden d.15/1-2022, for gravide i 2. og 3. trimester inden marts 2022.

I år er det også muligt for børn i alderen 2 – 6 årlige at blive vaccineret. Dog skal læge lave en vurdering inden det er muligt, kontakt lægen via e-portal, eller ringe og få en tid. Vaccinationen er muligt fra uge 43.

For selv betalende, som ikke hører til ovennævnte grupper, er det først muligt at blive vaccineret fra d.26 oktober 2021. Vaccinationen koster 250 kr.

Pneumokok vaccinationen er gratis for alle over 65 år.

Se mere på hjemmesiden www.beskytdigmodinfluenza.dk