Selvbetjening

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

 

button_selvbetjening

Bestille tid
Forny recepter på fast medicin
Skrive til lægen
Læse beskeder fra lægen
Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

Vær opmærksom på at der kan gå op til 5 dage før E-konsultation, samt medicin bestilling bliver besvaret. Ligeledes i vores ferie vil der naturligvis ej heller blive besvaret før efter ferien.

Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)